Recent content by Ddrummer23

  1. Ddrummer23

    SOLD: Vintage Zildjian 22” Ride

    Bump
  2. Ddrummer23

    Assorted vintage snare stands & Throne... Slingerland, LUDWIG & WFL

    Here is a good vintage assortment of snare stands used back in the 50-60s..overall good condition..I will try to highlight any imperfections in photos but ask any questions before buying. I could only post 10 pics if you would like more just let me know. Thx for looking. All stands are $25 each...
  3. Ddrummer23

    SOLD: Sabian Cymbal Display Unit

    That looks great. Enjoy it...
  4. Ddrummer23

    Sold: Dunnett Classic 6.5x14 Stainless Steel Snare

    Excellent condition this is a Dunnett 6.5x14 Stainless Steel Polished Snare... w/Signature...one of the most desirable on the market. The only issue is the hyper-vent plug is missing. Heads are in VG condition. Any questions please ask before buying. Thanks for looking. PayPal accepted. $500 +...
  5. Ddrummer23

    SOLD: Vintage Zildjian 22” Ride

    Zildjian 22” Avedis ride VG condition as can be seen in photos. Nice level cymbal edge all around in good condition. If you wish to clean the patina it will look like a new cymbal. This cymbal weighs 3220 grams... Thanks for looking. $150 + shipping
  6. Ddrummer23

    SOLD: Sabian Cymbal Display Unit

    It comes apart very easy, I just can’t find a large enough box.
  7. Ddrummer23

    SOLD: Sabian Cymbal Display Unit

    Approximately 1980-2000’s...this was a retail display unit but can be used in studios as well as a mans cave. Great to have around to see what you have at a glance. Everything functions as it should all pieces are there and it looks brand new...comes apart for easy transport. Holds up to 14...
  8. Ddrummer23

    Sold..please remove:Inde 5.5x15 Stainless Steel Snare (Like New)

    This is a 5.5x15 Stainless Steel snare..It has a 1mm thick shell with 8 lugs. The build quality on this snare is amazing. This snare is in better condition than a store demo. It’s like NEW! Will ship in original box. If you need more pics just let me know. Thx for looking. Paypal accepted...will...
  9. Ddrummer23

    Sold: Supraphonic LM400 5x14 1960s

    It is. Thanks
  10. Ddrummer23

    Sold: Supraphonic LM400 5x14 1960s

    This one is from ‘67 as you can see the stamp mark in one of the pictures and also displays the desirable Keystone Badge...Ser#582816.... I would rate this as a 9/10...simply because it does not have the original throw off on it, it has a P-85 which used the same holes. This drum has no extra...
  11. Ddrummer23

    Vintage?

    Now that I look at it it’s most likely a ludwig. You’re good..thanks
  12. Ddrummer23

    Vintage?

    Hey guys, going thru a trap case of goodies I came across a part which I’m guessing here that it’s a hi hat clutch possibly Rogers..but I can’t find any info or pics on the web. So that’s what brought me here, I’m hoping someone will be able to help me out. Thx
  13. Ddrummer23

    Sold: Slingerland 5x14 Aluminum Ribbed Snare

    Early 70s ribbed aluminum snare #140...it’s the desirable 8 lug model.These are very popular snares that rival the very popular LUDWIG Acrolite snare but never got the recognition it deserved. Shell in very good condition some minor scratches which is expected on a drum this age..throw off...
Top