Search results

  1. Ddrummer23

    Fibes Austin Era Snare Lug

    Looking for snare fibes lug in VG to excellent condition...see pics.
  2. Ddrummer23

    FIBES lugs, Ts & claws

    Are the lugs still available?
  3. Ddrummer23

    Sold:Rogers 6.5x14 COS SuperTen

    Bump
  4. Ddrummer23

    Sold:Rogers 6.5x14 COS SuperTen

    Thanks..yeah not many made during these final years.
  5. Ddrummer23

    Sold:Rogers 6.5x14 COS SuperTen

    Rogers ‘84 Super Ten COS 6.5x14 snare. This is a 10 lug snare made in the USA these were made from 74’-84’...This was ROGERS answer to the Ludwig Supraphonic. This snare is in very good condition. Everything works exactly as it should. I have put on a new ambassador batter head and will put on...
  6. Ddrummer23

    Sold: Zildjian A 60s small stamp 20” ride w/rivets.

    Price reduced..
  7. Ddrummer23

    Reduced:LUDWIG Downbeats ‘64

    Yeah good info and you’re right on describing that awesome sound.
  8. Ddrummer23

    Reduced:LUDWIG Downbeats ‘64

    Yes.. I agree!
  9. Ddrummer23

    Reduced:LUDWIG Downbeats ‘64

    Kevin here is a opportunity to relive those good ole days all over again...lol
  10. Ddrummer23

    Reduced:LUDWIG Downbeats ‘64

    Downbeat sizes 14x20, 8x12 & 14x14...with the very desirable Sky Blue Pearl wrap. These drums were born together and have no extra holes except in the bottom rim of floor Tom as shown in last two pictures. The ser#s put it at 1964 and it has the white interiors and red felt baseball bat tone...
  11. Ddrummer23

    Sold: Zildjian A 60s small stamp 20” ride w/rivets.

    Vintage early 60s 20” 3 dot small stamp ride w/rivets..slight keyholing as can be seen in pics as well as patina which can be cleaned up if desired. Edges are very good condition. ...2267.96g Any questions please ask before buying. If you would like more pics just let me know. PayPal accepted...
  12. Ddrummer23

    Vintage LUDWIG Atlas Snare Stand 60s

    Good condition for age most likely late 60’s. Chrome in descent shape missing a rubber foot also one rubber basket holder is more worn than the others, check pics out. If you would like more pics just let me know. Adjustment knob works fine, all bolts have been cleaned and lubricated. Please...
  13. Ddrummer23

    Sold: Bonham size maple drums 26,14 & 18 Precision Drum Co...

    Perhaps but this works fine!
  14. Ddrummer23

    Sold:Vintage LUDWIG Super Classic 3ply WMP ‘67s

    Ludwig Super Classic ‘67 3 ply WMP. VG condition for its age. The wrap is in great condition but there is some yellowing which is common. This is a 3 pc set 14x22 bd, 9x13 rack and 16x16 floor tom.. I replaced the gull bd spurs with new ones (used same brackets) and also the floor tom legs. No...
  15. Ddrummer23

    Sold:Ludwig 5x14 Supraphonic ‘67

    That’s correct. I’m just going by the badge#. I got this with a set I picked up.
  16. Ddrummer23

    Sold:Ludwig 5x14 Supraphonic ‘67

    Not really Pedro. But thx anyway.
Top