Search results

  1. roundbadgedude

    Gretsch jasper tom shells for sale ~ $249 each

    Gretsch jasper tom shells for sale ~ still have some shells leftover from the Gretsch Archives Auction in Beverly Hills 2 months ago some 13" shells a swiss cheese 14x14 and a 12x15" all shells are in great shape and original with no extra holes or mods (aside from the swiss cheese 14) take...
  2. roundbadgedude

    vintage Gretsch square badge 14”x14” floor tom drum shell MIS-DRILLED model # 4417 walnut

    vintage Gretsch square badge 14”x14” floor tom drum shell MIS-DRILLED model # 4417 walnut RARE here is a rare shell direct from Gretsch through the family archives auction in beverly hills CA - vintage Gretsch jasper shell square badge 14”x14” floor tom drum shell in excellent condition, was a...
  3. roundbadgedude

    vintage Gretsch square badge 4”x14” snare drum shell model # 4176 walnut RARE

    vintage Gretsch square badge 4”x14” snare drum shell model # 4176 walnut RARE here is a rare shell direct from Gretsch through the family archives auction in beverly hills CA - vintage Gretsch square badge 4”x14” snare drum shell in excellent condition with no extra holes or modifications...
  4. roundbadgedude

    SOLD - Gretsch Square Badge PROTOTYPE 16 x 20 bass drum shell, Natural maple finish NOS

    SOLD Gretsch Square Badge PROTOTYPE 16 x 20 bass drum shell, Natural maple finish NOS I acquired this directly from Gretsch through the family archives auction in Beverly Hills, Ca. beautiful shell in excellent shape, complete with no extra holes or modifications. 16 lugs, badge and spurs...
  5. roundbadgedude

    Vintage Gretsch Square Badge 16 x 22 bass drum, walnut finish NOS

    Vintage Gretsch Square Badge 16 x 22 bass drum, walnut finish NOS I acquired this directly from Gretsch through the family archives auction in Beverly Hills, Ca. beautiful drum in excellent shape, complete with no extra holes or modifications. some dirt and dust from sitting a on warehouse...
  6. roundbadgedude

    SOLD - Gretsch Broadkaster16 x 22 bass drum, ebony satin w gunmetal hardware NOS

    SOLD - Gretsch Broadkaster16 x 22 bass drum, ebony satin w gunmetal hardware NOS I acquired this directly from Gretsch through the family archives auction in Beverly Hills, Ca. beautiful drum in excellent shape, missing wing nuts for spur mounts and spurs, otherwise complete. I love these old...
  7. roundbadgedude

    Vintage Gretsch Drop G badge 5.5 x 8 single headed tom, walnut finish NOS

    Vintage Gretsch Drop G badge 5.5 x 8 single headed tom, walnut finish NOS I acquired this directly from Gretsch through the family archives auction in Beverly Hills, Ca. beautiful drum in excellent shape, missing tom mount, otherwise complete take it for a great price $275 + ship! **I SHIP...
  8. roundbadgedude

    SOLD - Vintage Gretsch Drop G badge 8 x 12 tom shell, walnut finish NOS

    Vintage Gretsch DOP G badge 8 x 12 tom, walnut finish NOS I acquired this drum directly from Gretsch through the family archives auction in Beverly Hills, Ca. beautiful shell in excellent shape inside and out. take it for a great price $265 + ship! **I SHIP WORLDWIDE, PM me for a quote**...
  9. roundbadgedude

    SOLD - Vintage Gretsch square badge PROTOTYPE 3 1/2 x 14 snare drum shell NOS, only 1!

    Vintage Gretsch square badge PROTOTYPE 3 1/2 x 14 snare drum shell NOS, only 1! I acquired this drum directly from Gretsch through the family archives auction in Beverly Hills, Ca. here’s a cool little oddball! it seems Gretsch experimented with a piccolo size 3.5 shell that never made it to...
  10. roundbadgedude

    SOLD - Vintage Gretsch Square badge 14" x 14" floor tom shell, NOS

    SOLD - Vintage Gretsch Square badge 14" x 14" floor tom shell, NOS I acquired this drum directly from Gretsch through the Family Archives auction in Beverly Hills, Ca. in amazing condition. lovely finish, clean interior and perfect edges. Jasper shell model # GM4417, color code: GWW it seems...
  11. roundbadgedude

    Vintage Gretsch Square Badge virgin 18" Jasper bass drum shell NOS

    Vintage Gretsch Square Badge virgin 18" Jasper bass drum shell NOS - another beauty from the gretsch archives auction ~ beautiful virgin shell in excellent unplayed condition, edges and interiors are immaculate. 16" x 18" with 16 lugs installed. interestingly enough, this shell never made it...
  12. roundbadgedude

    SOLD - Vintage Gretsch 14" x 18" bass drum, natural maple finish $999!

    SOLD Vintage Gretsch 14" x 18" bass drum, natural maple finish - I acquired this drum directly from Gretsch through the family archives auction in Beverly Hills CA. assuming its a 90s shell (no sticker inside). amazing, it came from the factory like this! the large spurs and pearl style...
  13. roundbadgedude

    SOLD - Gretsch USA Custom 14”x14” floor tom in black + silver Duco Finish NOS

    SOLD Gretsch USA Custom 14”x14” floor tom in black + silver Duco Finish NOS - acquired this beauty direct from Gretsch through their family archives auction in Beverly Hills, CA. beautiful drum in excellent condition with no extra holes or modifications. missing floor tom leg brackets...
  14. roundbadgedude

    SOLD - RARE Leedy Elite Standard Brass 4x14” snare drum, New Old Stock

    SOLD - thanks everyone RARE Leedy Elite Standard Brass 4x14” snare drum, Chrome plated finish, New Old Stock RARE New Old Stock! Gorgeous Drum inside and out beautiful craftsmanship and construction lovely O.G. Leedy badge I acquired this drum directly from Gretsch through the family...
  15. roundbadgedude

    SOLD - RARE Leedy Broadway Standard by Gretsch 6.5x14” snare drum in Matte Natural finish, New Old Stock

    SOLD - RARE Leedy Broadway Standard by Gretsch 6.5x14” snare drum in Matte Natural finish, New Old Stock RARE New Old Stock! Gorgeous Drum inside and out beautiful craftsmanship and construction lovely O.G. Leedy badge I acquired this drum directly from Gretsch through the family archives...
  16. roundbadgedude

    SOLD - RARE Leedy Broadway Standard 8”x14” snare drum, red sparkle, New Old Stock

    SOLD RARE Leedy Broadway Standard 8”x14” snare drum, red sparkle, New Old Stock RARE New Old Stock! Gorgeous Drum inside and out red sparkle wrap is super vibrant, total head turner. beautiful craftsmanship and construction lovely O.G. Leedy badge I acquired this drum directly from Gretsch...
  17. roundbadgedude

    SOLD - Super Rare NOS vintage Gretsch 4”x14” progressive jazz snare drum, double badged, 16 lug w lightning throw

    SOLD New Old Stock, only 1 ive ever seen! vintage Gretsch 4”x14” progressive jazz snare drum, double badged, 16 lug w lightning throw I purchased this unicorn directly from Gretsch through the family archives auction a month ago. I assume it was a prototype build that never became a...
  18. roundbadgedude

    SUPER RARE Gretsch Snare, only one i ever seen (pls correct me if im wrong)

    ok so i have this Unicorn of a snare drum, ive never seen one, especially in this era. its a 4"x14" (prog jazz?) natural wood nitrocellulose double badge stagger lug, purchased directly from Gretsch through the archives auction model #4176WM super clean! please tell me if you've seen one...
  19. roundbadgedude

    Anybody here score big at the Julien's Gretsch auction?

    I had a blast the past 2 days following the Julien's Gretsch Archives auction this weekend, bought some items and was surprised most lots were going for affordable prices. who scored big!?
  20. roundbadgedude

    Vintage Ludwig Monroe badge 16 x 20 bass drum in Mahogany grain finish - $299

    Vintage Ludwig Monroe badge 16 x 20 bass drum in Mahogany grain finish - in fine condition with no extra holes or modifications. 2 or 3 T-rods have been replaced, otherwise original. 6 ply shell in great shape w original edges and clean interior. acquired from an NYC backline company who...
Top