header.nohb.html

Search results

  1. gergeef

    Rush tribute: Ohio State Marching does Rush half time show.

    My son plays vibes for Olentangy Liberty. I'll be there.
  2. gergeef

    Rock Songs with Great Hi-Hat Work?

    Andy Newmark all over Roxy Music: Avalon. Some of my favorite drumming put to [tape].
  3. gergeef

    More OT: Fargo Season 2 & Gotham

    Prepare for a fun ride!
  4. gergeef

    More OT: Fargo Season 2 & Gotham

    I'm also a fan of the French version of The Returned. I love the feel of everything on that show including the French Alps. It's a gorgeous show full of doom. I missed The Wire when it originally aired and am working my way through it and on season 3 right now. Making A Murderer on Netflix...
  5. gergeef

    More OT: Fargo Season 2 & Gotham

    The shotgun blast's in Fargo make me chuckle everytime someone gets blown into something. Love it. Great story with equally as good acting all across the board. They've also done an incredible job with the score and tunes for the show, both seasons! Game of Throne is like nothing else. haha...
  6. gergeef

    SOLD: The Rogers Book - Second Edition

    PM sent.
  7. gergeef

    SOLD: The Rogers Book - Second Edition

    Sold!
  8. gergeef

    What Tribute Band Would You Be In?

    The Fixx XTC
  9. gergeef

    Sold: 4.5x14 Sonor Ferro Snare - 1960's

    Bump. I have lowered the price to $140 shipped so I can move this for the funds are needed to travel and to see my family. Not a sob story here, just being truthful with you folks since my Dad became very sick over the weekend and now dealing with congestive heart failure. This is starting to...
  10. gergeef

    Sometimes you are honored to play on the stage with someone...

    Very cool night indeed.
  11. gergeef

    Sold: 4.5x14 Sonor Ferro Snare - 1960's

    It is still available. Thanks.
  12. gergeef

    Sold: 4.5x14 Sonor Ferro Snare - 1960's

    You are correct, sir! It is a 4.5x 14 and I've included a photo of the drilled holes for the p-85. Thanks for the insight.
  13. IMG 20151121 151444195

    IMG 20151121 151444195

  14. gergeef

    Sold: 4.5x14 Sonor Ferro Snare - 1960's

    I will confirm right now. Be back soon.
  15. gergeef

    Sold: 4.5x14 Sonor Ferro Snare - 1960's

    I've lowered the price and would like to move it along. I'm open to reasonable offers if anyone has interest. Thanks, Greg
  16. gergeef

    Sold: 4.5x14 Sonor Ferro Snare - 1960's

    Yes, they were drilled for the P-85.
  17. gergeef

    Sold: 4.5x14 Sonor Ferro Snare - 1960's

    I've lowered the price, it's what I have in it and willing to take a reasonable offer. For sale is a *edit: 4.5x14* mid-60's Sonor ferro snare. I bought this recently and decided to pass it along. No issues with the drum shell or hoops other than some pitting on the batter hoop but the shell...
  18. 60's 5x14 Sonor Ferro Snare (5)

    60's 5x14 Sonor Ferro Snare (5)

  19. 60's 5x14 Sonor Ferro Snare (4)

    60's 5x14 Sonor Ferro Snare (4)

Top