header.nohb.html

Search results

  1. earteaga

    Robert Cray | San Antonio | October 1

    I have 2 tickets to Robert Cray in San Antonio TX on October 1 at the Jo Long Theatre. I can't make the event, so if you're in San Antone or willing to make the trip, they are yours at no charge. Les Falconer on drums and Richard Cousins on bass. You'll need a Ticketmaster account in order for...
  2. earteaga

    SOLD: 1966 Ludwig Jazz Fest 5x14 Silver Sparkle

    1966 Ludwig Jazz Fest in Silver Sparkle. Wrap is tight all around and vibrant. The snare is in great condition. I purchased this snare from DFO's Mike Layton in 2016. - P-83 strainer is functioning properly - Puresound wires - New Ambassador batter head - Serial number is 382192 $450 shipped...
  3. earteaga

    SOLD: INDe Brushed Aluminum Snare 5x14

    INDe 5x14 Brushed Aluminum snare in very good condition. There are no issues with this snare. - 8 Low Mass Lugs - Seamless 1mm aluminum shell - Steel flanged hoops $300 shipped to lower 48 only. PayPal only.
  4. earteaga

    SOLD: 1969 Ludwig LM400 Supraphonic 5x14

    1969 Ludwig LM400 Supraphonic with Keystone badge. Drum is in very good condition with minor pitting as is common with these Ludwigs. The resonant side bearing edge has one area of light flaking which does not affect sound or head seating. Light flaking is shown in images of the resonant side...
  5. earteaga

    Coke Bottle Green Ludwig Vistalite

    Chicago Music Exchange is offering a 13/16/22 Ludwig Vistalite kit in an exclusive Coke Bottle Green finish. I think it's a great looking kit. Has Ludwig ever offered this finish before? https://www.chicagomusicexchange.com/products/ludwig-vistalite-131622-3pc-drum-kit-coke-bottle-1426415 -- Eddie
  6. earteaga

    SOLD: Free Dunnett R4L Ludwig style throwoff | Pay shipping

    If you have use for this Dunnett R4L Ludwig style throwoff, it's yours if you pay for shipping. Spacing is adjustable. No issues and in like new condition. First PM gets it. -- Eddie
  7. earteaga

    SOLD: Ludwig T-handles

    I have 55 Ludwig T-handles I have no use for. I'm pretty sure I have an original brass washer for all of them. Also included are 14 claws. I don't wanna' mess with breaking them up and shipping them, so if you can use them, it's all yours for $125 shipped. Lower 48 only, PayPal only. -- Eddie
  8. earteaga

    SOLD: Ludwig Pioneer Pre-Serial 1960s WMP

    A great example of a classic vintage Ludwig 5x14 model snare drum w/ pre-serial keystone badge. Original, White Marine Pearl wrap has faded evenly. This drum has no extra holes and is in round. Rims appear to be chrome over brass. Non-original Ludwig snare wires are installed. Interior white...
  9. earteaga

    SOLD: Tama KA1465 6.5x14 Kenny Aronoff Trackmaster

    This is a KA1465 6.5x14 Kenny Aronoff Trackmaster in excellent condition. This snare was made in Japan. $375 shipped to the lower 48 only. PayPal payment only. Shell: Brass(Nickel Plated) Hoops: Brass Mighty(10 Hole Nickel Plated) Lugs: MSL35(Chrome) Strainer/Butt: MUS80A/MUS80B(Chrome) Snare...
  10. earteaga

    Robert Cray w/Steve Jordan on Ludwigs

  11. earteaga

    SOLD: Ludwig P-86 Throwoff

    I have a Ludwig P-86 throwoff in new condition for sale. This is for the throwoff only, no butt end. $27.00 SOLD shipped to lower 48 only, PayPal payment only. -- Eddie
  12. earteaga

    SOLD: Ludwig Floor Tom Legs 22"

    Set of 3 Ludwig floor tom legs in good shape. 22" length and 9.5mm in diameter. $40 SOLD shipped to lower 48 only. PayPal payment only. -- Eddie
  13. earteaga

    SOLD: Premark 747 Wood Tip

    I have 20 pairs of Promark 747 sticks for sale as a lot. Sale is for the entire lot only. $80 SOLD shipped to the lower 48 only. PayPal as payment only. They are new and have the lacquer finish. Diameter: .551" Length: 16 1/4" Tip Material: Wood Tip Shape: Oval -- Eddie
  14. earteaga

    SOLD: 1960s Ludwig Pre-Serial Pioneer WMP

    1960s Ludwig 5x14 Pioneer with pre-serial Keystone badge. The original White Marine pearl wrap has faded evenly, and is bright and smooth. The drum has no extra holes, the shell is in round and edges are good. P-83 strainer works as it should. The tone control is nickel plated. The original...
  15. earteaga

    SOLD: Ludwig P-86 Strainer

    I have three(3) Ludwig P-86 snare strainers for sale. They are all used but in great condition with all screws and washers. $30 SOLD each shipped to lower 48 only. PayPal payment only, no trades. -- Eddie
  16. earteaga

    2016 DW Classic -VS- 1939 Ludwig Vintage

    The video title says it all
  17. earteaga

    Help ID a Rogers kit

    Can the Rogers fans clue me as to what this kit might be? The kit was purchased new in 2008 from Brook Mays. The components are 20" BD, 10" TT, 12" TT and 14" FT. Shells are claimed to be maple. The 14" originally came with floor tom legs and leg brackets. Other than that there are no mods or...
  18. earteaga

    SOLD: Yamaha Clickstation CLST-100

    This Yamaha Clickstation is in great shape. Everything works as it should. This sale consists of only the Clickstation with no mounts or power adapter. Price is $130 SOLD shipped to the lower 48 only. PayPal or Paypal gift only. Metronome Tempo: 35-300 beats/minute; Tempo Accuracy: 0.16%...
  19. earteaga

    SOLD: Yamaha Vintage Series Snare 6x14 VSD-1460

    Here's a great Yamaha snare up for sale. The drum was made in Japan and is in great condition. The finish on this drum is Vintage Natural. Other than Evans heads and grosgrain ribbon, the drum is all original. The selling price is $275 shipped to the lower 48 only. PayPal or PayPal gift only. No...
  20. earteaga

    SOLD: Miscellaneous Drum Parts and Accessories

    I'm clearing out the parts bin and here's some stuff I have no immediate use for. Prices include shipping to lower 48 only. No trades, and payment is PayPal only. If I make a mistake in a description, let me know and I'll fix it. Set of 19 Rogers beavertail lugs in good condition. The set...
Top