Search results

  1. roundbadgedude

    Vintage 1980's Ludwig Modular Downbeat outfit 12/14/20 in Cherry Natural

    Vintage 1980's Ludwig Modular Downbeat outfit 12/14/20 in Cherry Natural - Awesome kit in excellent condition with no extra holes or modifications. the finish and chrome are clean, beautiful wood gain shell pattern through the cherry. Fairly rare finish from the modular era. RIMS mounts were...
  2. roundbadgedude

    SOLD - vintage1960s Ludwig Keystone badge 8" x 12" rack tom in silver sparkle

    SOLD vintage1960s Ludwig Keystone badge 8" x 12" rack tom in silver sparkle - in great shape, complete with no extra holes or mods, in as-found condition, would benefit from a cleaning if you are so inclined. take it for a great price - $175 + ship! let me know if you are interested...
  3. roundbadgedude

    SOLD - Vintage Zilldjian A thin stamp 26” ride - beauty ~

    SOLD - Vintage Zilldjian A thin stamp 26” ride - beauty ~ Vintage Zilldjian A thin stamp 26” ride in excellent condition with no cracks dents or key holing. weight written under bell - 5465g BEAUTIFUL hammering and patina, just gorgeous visually. i played this giant, so many nuances to it...
  4. roundbadgedude

    SOLD - 1960's Slingerland 4pc Drum set 12/14/22 w/ matching 14" snare ~ $799

    SOLD 1960's Slingerland 4pc Drum set 12/14/22 w/ matching 14" snare ~ in excellent snape, appears to be all original and complete with no extra holes or modifications. beautiful finish and clean chrome. the 12" has no badge, all others do. plays and sounds fantastic. theres something nice...
  5. roundbadgedude

    delete

    Delete
  6. roundbadgedude

    Big zildjian

    vintage 26” thin stamp - HELP - please view stamp to confirm its a thin vs a 50's, thanks! BEAST
  7. roundbadgedude

    Here’s a cool Ludwig kit...

    6ply black panther!
  8. roundbadgedude

    SOLD - 60's Ludwig 'Super Beat' Outfit 13/16/20 in silver sparkle - $1099

    SOLD 60's Ludwig 'Super Beat' Outfit 13/16/20 in silver sparkle - great looking and sounding kit with no extra holes, chrome and wrap is clean and kit presents itself nicely. matched kit born together with all serials 41XXXX (1966 build). as you can see the rail was removed and a...
  9. roundbadgedude

    SOLD - Vintage Ludwig Hercules hardware - 2 x straight cym stands and 1 x HH stand, $59 each + ship!

    SOLD Vintage Ludwig Hercules hardware - 2 x straight cym stands and 1 x HH stand, $59 each + ship! let me know thanks
  10. roundbadgedude

    SOLD - Vintage Ludwig 8" and 10" bongo / concert toms i w a heavy duty hercules double tom stand - $199

    SOLD Vintage Ludwig 8" and 10" bongo / concert toms in i believe Walnut Cortex (? please correct me if wrong) w a heavy duty hercules double tom stand. in excellent condition, complete and original with no extra holes or modifications to drums or stand. 6 ply shells with original edges and...
  11. roundbadgedude

    SOLD - Vintage Ludwig B/O badge Super Classic 13/16/22 drum set

    SOLD Vintage Ludwig B/O badge Super Classic 13/16/22 drum set ~ drums are clean and in great shape w/ all serials 1928XXX, meaning its a born-together kit and spend its life together. Finish appears to be a Natural Satin w Maple bass drum hoops. original chrome hardware is clean and...
  12. roundbadgedude

    SOLD -Vintage 1960s Slingerland 3pc Drum Set 13/16/20 in Blue Satin Flame finish - $699

    SOLD Vintage 1960s Slingerland 3pc Drum Set 13/16/20 in Blue Satin Flame finish - in complete and original condition with no extra holes or modifications. Complete aside from Rail Mount (holes were plugged with carriage bolts). finish and chrome in nice shape, listing this in as-found...
  13. roundbadgedude

    anybody own 'Steve Gadd' owned and played stuff?

    anybody own 'Steve Gadd' owned and played stuff? just asking cuz i love Steve, he's my no. 1 share your pieces if so! thanks
  14. roundbadgedude

    SOLD - Vintage Ludwig Acrolite 5” x 14” snare drum, B/O badge with Ludwig carry case

    SOLD Vintage Ludwig Acrolite 5” x 14” snare drum, B/O badge with Ludwig carry case - in as-found original condition with no extra holes or modifications. I didnt bother to detail the drum but it would benefit if the new owner cares to do so. the drum still presents beautifully as-is. Tuned...
  15. roundbadgedude

    SOLD - 1972 Ludwig Supraphonic 5" x 14" snare drum - $319

    SOLD 1972 Ludwig Supraphonic 5" x 14" COA snare drum, in nice condition with no extra holes. 6 digital serial 913XXX. Chrome in nice shape and drum presents nicely. tuned up to a sharp crack (sounds awesome) but can do it all at any tuning. a nice sounding and looking drum. take it for a...
  16. roundbadgedude

    SOLD -Vintage Ludwig 12" x 8" rack tom, 3ply shell, B/O Badge, Chrome over wood

    SOLD - intage Ludwig 12" x 8" rack tom in original and complete condition, with no extra holes or modifications. nice 3py shell w original edges, B/O badge with Chrome over Wood wrap. Hardware and wrap in great condition and displays beautifully. take this for a great price - $174 + ship...
  17. roundbadgedude

    Kaces rolling Cymbal bag in excellent condition

    Kaces rolling Cymbal bag in excellent condition - functions 100%, zippers are perfect and holds many cymbals your back will thank you! take it for a great price - $74+ ship! let me know if you are interested thanks
  18. roundbadgedude

    Vintage fflat base cymbal stand, Ludwig bottom w/ Slingerland top - $49

    Vintage fflat base cymbal stand, Ludwig bottom w/ Slingerland top take it for a great price - $49 + ship let me know if you are interested. thanks
  19. roundbadgedude

    PDP Pacific 10" piccolo tom - $59!

    PDP Pacific 10" piccolo tom, steel shell, in nice shape, sounds and plays great! take this for a great price - $59 + ship **I have a clamp/arm attachment to mount this for an additional $20 if you need one** let me know if you are interested, thanks
  20. roundbadgedude

    SOLD - Roc-n-Soc Prfessional Drummer's Throne ~ $75!

    SOLD Roc-n-Soc Prfessional Drummer's Throne ~ top of the line professional drum throne in excellent condition, Heavily padded Ergonomic seat design helps prevent leg fatigue with heavy duty double braced base and oversized rubber feet. Your ass will thank you! take it for a great price -...
Top