Search results

  1. Sammybear

    SOLD!! Ludwig Classic Maple Snare-Mint *PRICE DROP*

    For Sale: SOLD Beautiful, versatile snare! Ludwig Classic Maple Snare LS401 2018 Natural Maple-Satin - MINT!. $299 + Shipping SOLD
  2. Sammybear

    Tom to snare conversion

    Greetings! I have a Ludwig 12 x 8 Classic Maple Tom. I was curious about turning that into a 12 x 8 snare. Any thoughts on the sound, how to, etc.? I have the a throw off. I would need a butt plate, snares and proper drum hoop for the reso. Anything else? Thanks
  3. Sammybear

    SOLD...Zildjian 22" K Constantinople Medium 2818g...SOLD

    For Sale: Beautiful Zildjian K Constantinople Medium Ride in excellent-mint condition. Great weight! Purchased this mid-2019....has only been played sparingly at home. Very light use. $340 + Shipping SOLD
  4. Sammybear

    Cymbal labels

    Just looking for a conversation on this. I just purchased a brand new 20" Zildjian K Con on-line and the ink for the "size and type" of cymbal was almost completely faded off of the cymbal. It almost looks like somebody tried to rub it off. The Zildjian logo was perfectly intact and it's...
  5. Sammybear

    20" Bounce ride...thoughts?

    Pros or cons? For context, as main ride or left side ride (paired with 22 K Con Med) will also play with assorted Zildjian (15" K light or 14" New Beat HH's, 16" Custom Session Crash, 18" K Sweet Crash, 10" Flash Splash). Also in context with any music genre and as maybe an only cymbal (along...
  6. Sammybear

    SOLD!!! 19" Zildjian Kerope (1614g) - Mint

    For sale: 19" Zildjian Kerope (1614g), mint condition....not even 2 months old and only sampled a few times. Just decided to go another direction. $325 + shipping SOLD!!!
  7. Sammybear

    Best Zildjian ride?

    Doesn't matter for what music genre or size, probably best all around Zildjian ride to cover all bases? I know this has been discussed before, but if anybody feels like weighing in, feel free.
  8. Sammybear

    SOLD Ludwig 6.5 Copperphonic

    For Sale SOLD Ludwig LC663 Raw Copperphonic (Natural patina) 6.5 x 14 Snare Drum, 2018, Mint Condition. SOLD
  9. Sammybear

    SOLD!!! Zildjian 15" K Light Hi Hats - *REDUCed*

    For Sale: SOLD!!! Zildjian 15" K Light Hi Hats 1,039g/1,405g - Excellent condition. $299 plus shipping
  10. Sammybear

    Zildjian 20" K Light Flat Ride - Mint - 1607g (2019) *SOLD*

    For Sale Zildjian 20" K Light Flat Ride - mint - 1607g A few light stick marks from sampling $275 $250 $225 + shipping (Domestic lower 48 only) SOLD!!!!
  11. Sammybear

    SOLD...Ludwig LM400 (2015-16) 14 x 5 Supraphonic Snare Drum

    For Sale Ludwig LM400 14 x 5 Chrome Over Aluminum Supraphonic Snare Drum. I was informed this is vintage 2015-16. Comes with Ludwig stock medium batter. Remo snare side resonant head and Puresound snare wires. Drum is in excellent-mint condition. $350 plus shipping/fees.
  12. Sammybear

    SOLD Zildjian 14" New Beats Hi Hat (Pair) 876g/1382g

    Zildjian 14" New Beat Hi Hat (Pair)-876g/1382g Lightly used....excellent condition! (Some fingerprints and stick marks are present from light playing-see photos). Great weight! Sound and feel great! $195 + Shipping
  13. Sammybear

    SOLD....22" Zildjian K Constantinople Medium (2818g)

    For Sale (Re-listed): 22" Zildjian K Constantinople Medium (2818g). Mint Condition. Purchased July 2019. Very light use. Beautiful cymbal. SOLD
  14. Sammybear

    SOLD...Zildjian 22" K Constantinople Medium (2818g) 2019

    For Sale" Zildjian 22" K Constantinople Medium (2818g)...Mint Condition. Purchased in 2019. Very light use. Beautiful cymbal! Will try to get sound file going. SOLD........$425 $399 + Shipping
  15. Sammybear

    SOLD!...15" Zildjian K Light Hi Hats

    For Sale: 15" Zildjian K Light Hi Hats (Pair) 1039g/1405g SOLD!
  16. Sammybear

    SOLD! Ludwig 10 x 8 Classic Maple Tom-Mahogany

    SOLD! Ludwig Classic Maple 10 x 8 Tom (LT882) Mahogany w/ New Ludwig P1216D Mounting Bracket (9.5mm). This tom comes with new Remo Coated Ambassador resonant head and lightly used Remo Coated Ambassador batter head. Sounds great! The chrome is in excellent condition and the shell shines like...
  17. Sammybear

    SOLD-Ludwig Classic Maple Rack Tom 10 x 8 (LT882) Charcoal Shadow Finish-2011

    For Sale: Ludwig Classic Maple Tom 10 x 8 Model: LT882 Year: 2011 (1 owner) 7-ply Maple shell 45 degree bearing edges Charcoal Shadow Finish Mini Classic Lugs Traditional 9.5mm Mount (P1216D) Keystone Badge Triple Flange Hoops Batter Head: New Remo Ambassador Coated Resonant Head: New Remo...
  18. Sammybear

    SOLD....20" Zildjian K Constantinople Renaissance Ride 1802g (2019) ***Reduced***

    For Sale: 20" Zildjian K Constantinople Renaissance Ride 1802g in excellent condition, purchased in 2019. Some stick marks may be present due to sampling and some light playing. $325 $290 + Shipping SOLD
  19. Sammybear

    SOLD....18" Kerope 1330g (2019)

    Almost brand new beautiful 18" Kerope cymbal. Very lightly used at home only. Purchased in 2019. Weighs in at 1330g. Some very faint stick marks may be present due to sampling and some light playing. $250 + Shipping (Firm.....for now) :) SOLD
  20. Sammybear

    SOLD: Ludwig Classic Maple Tom 10 x 8

    For Sale: Ludwig Classic Maple Tom 10 x 8 Model: LT882 Year: 2011 (1 owner) SOLD $275 plus shipping
Top