Slowwwwww.....

Mongrel

DFO Veteran
Joined
Oct 3, 2016
Messages
1,636
Reaction score
538
Location
South Jersey, USA
Hey, lately ( 2 weeks or so?) when I click on a thread heading to open it, it takes forever to open. Like 15+ seconds or more.

Happens every time mobile (Safari) or desktop (Firefox).

Is it just me?

What should I try to restore it to normal?

Thanks!
 

JDA

DFO Master
Joined
Aug 7, 2005
Messages
11,089
Reaction score
1,029
Location
Jeannette, Pa.
Page turns taking about 15 sec Yep. they turn (after) spin/buffer/ for 15 s.
Must be loading /unloading/ something before the turn. It's not fatal. Maybe a resistance to Adblock.
Long as the page turns. Gonna say its Ok. Seems going forward to a new page it happens. Going back to a previous is quick. Seems.. happens only with certain movements or commands whatever.
Clicking on New Content topic- 15s spin.
View New Content is quick.
Editing /Save Changes is quick.
Browser: Chrome
 

Mongrel

DFO Veteran
Joined
Oct 3, 2016
Messages
1,636
Reaction score
538
Location
South Jersey, USA
Ok...well sorry it's not just me, but at least it's not just me...

Tried:

log out\in (from phone and from browser)
Turn OFF Norton adblocker
clear cache
reboot

No difference.
 

JDA

DFO Master
Joined
Aug 7, 2005
Messages
11,089
Reaction score
1,029
Location
Jeannette, Pa.
as long as the pages turn have to say it's just a characteristic? and not fatal?
 

"poppies"

DFO Veteran
Joined
Jun 23, 2012
Messages
1,663
Reaction score
122
Location
Los Angeles
Same issue here; I noticed if you open in a new tab the pages load at normal speed.
 

xsabers

World's Second Most Okayest Drummer
Joined
Mar 4, 2010
Messages
10,556
Reaction score
1,441
Very slow on all devices.
 

fun2drum

Team DFO
Staff member
Moderator
Joined
Jun 6, 2012
Messages
6,291
Reaction score
175
Location
Western North Carolina
Me too, but it's not every time. Sometimes it's normal and then once in a while it's very slow. I was wondering if it was just me. I'll PM Ben and see if he's aware of it.
 

kb

Very well Known Member
Joined
Aug 7, 2005
Messages
1,353
Reaction score
79
Location
SF Bay Area
Yep, slow as molasses...

I'm on a new Mac, using Safari.
 

mlayton

Night Creature
Joined
Jan 4, 2008
Messages
31,659
Reaction score
220
Been brutally slow here as well. On some occasions when I click on a topic, nothing at all happens...nothing. I can then click on a different topic and it opens relatively quick. I can then click on that topic that did nothing and it opens fine. Something is going on for certain.

Mike
 

drawtheline55

Owner/admin
Administrator
Moderator
Joined
Jan 31, 2011
Messages
3,629
Reaction score
133
Location
Boston
I am not experiencing it but will let our tech guys know.

Ben
 

fun2drum

Team DFO
Staff member
Moderator
Joined
Jun 6, 2012
Messages
6,291
Reaction score
175
Location
Western North Carolina
I'm still experiencing this slow thing. I think it may be mainly happening with links in new content. It almost always slows down in the new content section for me, but other sections seem to work like normal.
 

xsabers

World's Second Most Okayest Drummer
Joined
Mar 4, 2010
Messages
10,556
Reaction score
1,441
Me too, and sometimes just going to a new page in a thread is slooooowwww....
 


Top