View New Content Problem

amosguy

DFO Master
Joined
Aug 5, 2005
Messages
4,162
Reaction score
210
Location
Redmond, WA
I have not been able to see content using the VIEW NEW CONTENT button. I have signed out and back into DFO with the problem still. Using Wndows 10 and Firefox. I tried using MS Edge browser with the same issue.

I tried changing from SINCE LAST VISIT to LAST 24 HOURS as well.

I can open individual forums and click on any post and it will open.
 

idrum4fun

DFO Veteran
Joined
Aug 25, 2009
Messages
1,783
Reaction score
229
Location
southern California
amosguy said:
I have not been able to see content using the VIEW NEW CONTENT button. I have signed out and back into DFO with the problem still. Using Wndows 10 and Firefox. I tried using MS Edge browser with the same issue.

I tried changing from SINCE LAST VISIT to LAST 24 HOURS as well.

I can open individual forums and click on any post and it will open.
Hi amosguy!

Did you try clearing all your history (cookies, cache, etc) for both browsers? Give it a try and see if that helps.

-Mark
 

amosguy

DFO Master
Joined
Aug 5, 2005
Messages
4,162
Reaction score
210
Location
Redmond, WA
Clearing history and cookies did not help.

But did find somehow the "JUST ITEMS I FOLLOW" had been checked. Not sure how that happened, but on my portable screen is does not show that portion of the webpage unless I scroll down a bit.

That solved the problem. Something to put in the memory bank.

Thanks for the quick reply and suggestion.
 

Latest posts



Top